Lad din kat se verden med en kattelem

Hvis du er en katteejer, så vil du højst sandsynlig gerne berige din kats liv på bedst mulige vis. Det kan du gøre på forskellige måde, men det er primært vigtigt at du stimulerer din kat så den er glad. Det er både godt for katten, som vil have mindre tendens til at kede sig og blive irritabel, men det er også godt for dig som katteejer. Læs hvorfor herunder.  

Ikke hvilken som helst kattelem 

Der findes mange forskellige kattelemme derude og det kan være svært at vælge mellem de mange forskellige løsninger. Nogle kan være besværlige at montere, og du har muligvis selv prøvet at købe en kattelem, for så at opdage at den ikke kan monteres på din dør, fordi lemmen ikke er lavet til dørens materiale.  

Det behøver du ikke at bekymre dig om hvis du investerer i den rigtige kattelem. En kattelem som Staywell 715 Kattelem kan monteres i metal, træ, PVS og mursten. Og med dens enkle design, har den mindre tendens til at stikke ud. Men hvad kan kattelemmen egentlig gøre for jeres hjem? 

Kattelem forbedrer jeres forhold 

Ja, du læste rigtigt. Kattelemmen kan forbedre forholdet mellem dig og din kat. Hvorfor spørger du? Kattelemmen giver di firbenede ven muligheden for at komme ud og se verden og lade sig stimulere i naturen. Det giver den mulighed for at komme af med en hel masse af sin energi, så når den er hjemme, er der mindre chance for at der opstår problemer. 

Hvis en kat ikke er tilstrækkelig stimuleret, kan det nemlig påvirke den mentalt. Hvis en kat keder sig for meget, er stresset eller understimuleret, så kan det vise sig i form af afføring på gulvet eller aggressiv adfærd, hvilket vil gøre dig irritabel. Alt dette kan noget så enkelt som en kattelem hjælpe på.