Succes med fodbold betting

Fodbold er den sportsgren som fleste danskere følger med i, og er faktisk også den sportsgren som flest vælger at oddse på. Det giver mening at folk spiller på det de også er interesseret i at se på fjernsynet.

Få det generelle overblik

Inden du vælger at spille på en fodboldliga, så skal du bruge lidt tid på af få overblikket. Dvs. have styr på de seneste resultater, men også at holde øje med klubbernes trup status, hvem er skadet og har karantæne? Hvis et er hold er inde i en dårlig periode, så kan det være selvforstærkende. Den indbyrdes statistik to hold imellem er også vigtig at studere, da det kan være et hold f.eks. overpræsterer mod bestemte modstandere.

Populære spilmarkeder

Når det gælder betting på fodbold, så er der især to spilformer som er meget populære, det er asian handicap og over/under spil.

Asian handicap er blevet populært, da det er en væddemålstype hvor du kan give den undertippede en fordel i forhold kampens favorit. Spillet stammer oprindeligt fra asien, og har til formål at give de to hold en nogenlunde ens chance for at vinde. Med et spil på asien handicap er det ikke nødvendigt at forholde sig til et uafgjort resultat, da uafgjort ikke muligt med asian handicap. For mere viden om denne spiltype kan du læse en guide om asian handicap.

Over/under spil skal man vurdere antallet at mål i en kamp. Den normale linje ligger på over eller under 2,5 mål i en kamp, dvs. at du skal gætte på om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampen. I sådanne spil er det især vigtigt at kigge på statistik, for at få en fornemmelse af hvordan tingene plejer at gå. Mange af de odds bookmakerne har, de er baseret på ren statistik, og nogle gange kan de statistiske modeller ikke tage højde for alt. Hvis du holder et vågent øje, så er det muligt at finde et spil med værdi, også kaldet valuebet.

Hvad er et valuebet?

Et valuebet er som sagt et spil med værdi. Helt kort kan man sige, at det betyder at et odds er højere end det bør være. For at finde frem til det rette odds, så skal du lave en chancevurdering, og ud fra den regne frem til det odds som passer til din chancevurdering.

Det er dog vigtigt at sige, at bare fordi du laver en chancevurdering som viser at et spil er et valuebet, så afhænger det hele jo af at din chancevurdering er korrekt. Derfor er det en god ide at føre statistik over sine spil, og se om du er vindende over tid.