SEO bureau til linkbuilding

Linkbuilding kan gøres på mange måder, du kan købe linkbuilding på abonnement, du kan købe links enkeltvis, du kan bytte dig til links, lave dem gratis osv. Men du kan også hyre et professionelt SEO bureau til at lave linkbuilding for dig.

Det falder også i kategorien at købe links, men nogle gange har de mulighed for at lave noget outreach eller bruge deres kontakter til at få nogle ekstraordinært gode links.

Bedste SEO bureau i Danmark

Hvad er det bedste SEO bureau i Danmark? Det er et godt spørgsmål og svaret er nok desværre ikke entydigt. Men det man i stedet kan gøre er at vælge en håndfuld bureauer som udadtil lader til at være de bedste udfra anmeldelser og størrelse. Herunder har jeg lavet en ikke prioriteret liste over de bedste SEO bureauer:

  • KH Online
  • Obsidian Digital
  • Bonzer
  • Morning Train
  • Aveo

Det kunne være et bud på nogle af Danmarks bedste SEO bureauer, men de har helt sikkert hver sine kompetencer og nogle henvender sig mest til større virksomheder, mens andre henvender sig til mindre virksomheder og selvstændige.

Hvorfor vælge et SEO bureau?

Jeg har allerede kort været inde på det, et SEO bureau kan tilbyde unikke linkbuilding muligheder, men derudover så kan de som regel også stå klar til at introducerer dig på andre marketing-kanaler hvis/når det bliver relevant.

Der er også nogle ting såsom teknisk SEO hvor et SEO bureau har kompetencer som du ikke selv har, og så er de meget bedre til at have et overblik og planlægge en samlet SEO strategi for netop dit site og din virksomhed.

Der er også rigtig mange dårlige oplevelser og historier fra SEO bureauer og det selvfølgelig synd for de bureauer der har deres på det rene. Det du skal være opmærksom på her, er når et bureau vil have dig bundet på fødder og hænder til en langvarig kontrakt, hvor der ikke fremgår noget konkret i forhold til hvad du får for pengene du binder dig til at betale.

Eksempelvis vil jeg gerne købe en linkbuilding pakke hvor jeg får 5 gode links hver måned, der er enten autoritære, relevante el. har meget trafik. Jeg vil ikke betale et fast abonnement for en lovning på at et bureau bruger 5 timer om ugen på SEO-arbejde – det er for vag en beskrivelse.