Sådan undgår du at købe nye bøger

Er du træt af at betale mange hundrede kroner for hver eneste nye bog, du har lyst til at læse, er der her et par tips, du kan gøre brug af, så du ikke længere skal af med mange penge for at få adgang til nye bøger, når du har lyst til det.

Gratis bøger – sådan kan du gøre

En nem måde at komme til nye bøger på er ved at gøre brug af dit bibliotek. Det er jo helt gratis i Danmark at låne bøger via biblioteket, så hvis du ikke allerede er i gang med at gøre det, kan det klart anbefales. De er også ofte hurtige om at få nye bøger hjem, så selv de nyeste udgivelser kan du være heldig at finde på dit lokale bibliotek. Og hvis de ikke har den bog, du er på udkig efter, kan du nemt bestille den hjem fra et andet bibliotek.

 

Find flyverdragt til kvinder her.

Få abonnement på e-bøger og lydbøger

Vil du gerne i gang med at læse på din mobil, eller har du fået lyst til at komme i gang med lydbøger, kan det være en rigtig god idé at få dig et abonnement hos en af de mange lydbogstjenester, der er på markedet. Her får du adgang til tusindvis af både e-bøger og lydbøger, og du kan få fri adgang for omkring 100 kroner om måneden. Så plejer du at købe bare en ny bog om måneden, kan det måske bedre betale sig for dig at finde dine bøger på denne måde.

Brugte bøger kan også være en vej til billigt læsestof

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at købe dine bøger brugt. Det er en rigtig god måde at spare mange penge på dine bøger. Der er mange, der vælger at sælge deres bøger videre, når de har læst den en gang. Så du kan få nærmest en ny bog for måske den halve pris eller endnu mindre, alt afhængig hvor heldig du er. Det er en god vej til at spare mange penge på bøger.