For meget fodbold og for lidt kærlighed?

Det kan godt være at du elsker fodbold helt ind i hjertet. Men kan fodbold opfylde alle de behov for kærlighed som du har? Leder du efter kærligheden men står stadig uden at have fundet den ideelle partner i dit liv? Vi giver dig tips til hvordan du kan øge chancerne for at finde kærligheden i dit liv, så du ikke skal nøjes med fodbold.  

Kærlighed er et af menneskets følelsesmæssige behov, og er noget som vi har brug for allerede som barn. I starten af vores levetid er det kærligheden fra vores forældre, vi i en stærk grad har brug for, hvoraf den kærlighed senere hen spænder sig bredere. Som voksen har de fleste af os behov for at møde en partner som vi føler os tiltrukket af både fysisk og mentalt.  

Selvom at du måske føler en stærk kærlighed for fodbold, så vil det i de fleste tilfælde ikke være nok til at opfylde dit kærlighedsbehov.  

Online dating er det nye in 

Hvis du søger efter en partner i dit liv, og endnu ikke har haft succes kunne det måske være en god idé at prøve online dating. Der findes mange forskellige dating platforme, og det er med at prøve sig lidt frem. Her kan du læse en dating.dk anmeldelse – Danmarks første dating site er still going strong.  

Rigtig mange mennesker bruger online dating lige nu. En anden platform som er meget populær lige nu, er den amerikanske platform Tinder. Denne platform er lidt mere simpel end dating.dk og derfor måske også lidt mere useriøs. Du kan prøve dig frem og mærke efter, hvad du bedst kan lide. Det handler om at holde modet oppe, og ikke lade sig slå ud. Kærligheden skal nok komme, og det skal nok give mening, når den endelig gør.