Konflikter i familien? Dét kan du gøre

Det kan være svært at bevare overblikket i de nære relationer. Måske kender du følelsen af at blive “filtret ind i hinanden”, så det bliver svært at se problemerne klart – og løse dem. Det kan føre til konflikter og udfordringer i familien. Heldigvis er der en ting, du kan gøre. Find ud af hvad, her! 

Hvorfor er det lige, at dem vi elsker, ofte også er dem, der kan gøre os rasende? Du kender det måske fra din familie: Du elsker dem højere end himlen, og alligevel kan du få lyst til at råbe og skrige af dem.  

Sandheden er nemlig, at jo tættere du er på nogen, jo sværere kan det være at bevare det kølige overblik. Derfor kan det være en stor fordel at “låne” nogle andre øjne. En familierådgiver kan være svaret og løsningen på udfordringen. 

Få hjælp af en familierådgiver 

En familierådgiver kan hjælpe dig med at se problemerne udefra og give dig et nyt perspektiv på dem. Det kan være det, I som familie har brug for, for at komme videre og lære at behandle hinanden med accept og respekt.  

Selvom der måske er en relativt simpel løsning på problemet, kan den være svær at se. Ofte ligger der mange års vaner og uhensigtsmæssig opførsel til grund for konflikterne. Med en ekspert på familieområdet kan du imidlertid få afdækket præcis, hvad der starter konflikten – og hvad der slutter den.  

5 ting, du får hjælp til i familierådgivning: 

  • At få kommunikationen på ret kurs, så familielivet kan blive, som I ønsker jer. 
  • At få rykket de gentagende konflikter op med rode. 
  • At respektere og acceptere hinanden, som I er. 
  • At komme vrede, frustration, bekymring og irritation til livs. 
  • At bringe frihed, overskud og anerkendelse ind i de nære relationer.